Locatie Experts Live Netherlands 2023

In de afgelopen 10 jaar hebben we verschillende locaties aangedaan. Twee edities bij De Witte Bergen (Eemnes) daarna Hart van Holland (Nijkerk), het Figi Theater (Zeist) en meerdere edities in Cinemec (Ede). Afgelopen jaren kozen we voor 1931 Congrescentrum in Den Bosch en hier vieren we dan ook de 11de editie van Experts Live Netherlands op donderdag 25 mei.

HOW TO GET THERE

Met de auto
Deze locatie ligt is per auto eenvoudig te bereiken. 1931 Congrescentrum ligt vlakbij de snelweg en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

1931 beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Er zijn maar liefst méér dan 4000 parkeerplekken voor de deur! Daarnaast beschikt 1931 over 4 elektrische oplaadpunten voor uw auto of fiets. Wanneer je aan komt rijden over het parkeerterrein vindt je de laadpalen na de toren aan de linkerkant. Parkeren is in de ticketprijs inbegrepen.

Met OV
1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‟s-Hertogenbosch”. Je dient daarbij de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. Na ongeveer 9 minuten zie je op het kruispunt de toren van 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Onderaan deze toren bevindt zich de hoofdentree van 1931.

Overnachten in Den Bosch
Wil je files voorkomen en niks missen van het bordevolle programma op 25 mei? ’s-Hertogenbosch staat bekend om haar (typisch Brabantse) gastvrijheid en bourgondische aanbod. De trots van deze stad? De gemoedelijkheid en het intieme karakter. Wij zetten een aantal mogelijk accommodaties voor je op een rij: