FAQ

Wat zit er allemaal in de ticketprijs van € 99,- (Early Bird)? 
Een veelzijdig programma met elf parallelle tracks, meer dan 65 break-out sessies, een keynote en méér. De vele technisch inhoudelijke sessies variëren van level 200 tot 400. De conferentie is zo opgezet dat je tussen de sessies door de sprekers direct kan benaderen om vragen te stellen. In een dag kun je jezelf helemaal opfrissen rondom de verschillende thema’s zoals Azure en Security. In de ticketprijs is koffie, thee, fris, lunch, snacks, jouw parkeerticket en een netwerkborrel inbegrepen. Heb je een allergie? Geef dit door tijdens het registratieproces.

Voor wie is Experts Live Netherlands interessant?
Experts Live Netherlands is een technische conferentie en voor iedereen met een passie voor Microsoft technologie interessant. Beheerders, engineers, architecten, technische projectmanagers, CTO’s, IT-managers en vele andere technisch georiënteerde functies die zich in hun day-to-day job bezig houden met Microsoft technologie. Ben je minder technisch georiënteerd? Ook dan kan het interessant zijn. Tijdens de sessies krijg je uitgebreid inzicht in de functionaliteiten van Microsoft producten en dit brengt jou wellicht tot nieuwe inzichten. Je kunt contact leggen met onze partners en experts uit de community.

Ik was er 2022 ook bij. Wat is er anders dit jaar?
Natuurlijk de content ;-). De vorm zal wellicht iets veranderen en ook in de netwerk momenten hebben we aantal aanpassingen. We maken snel meer bekend! Daarnaast organiseren we dit jaar een pre-conference VIP party waar je kan connecten met al je peers. Deze avond voor het event biedt (nog) meer ruimte om te netwerken.

Wat maakt Experts Live Netherlands een community conferentie?
De community zijn wij. Dat ben jij. Experts Live Netherlands wordt gedreven door mensen uit de Microsoft community en heeft geen commercieel belang. De content wordt aangedragen door nationale en internationale community experts en het programma samengesteld door een program panel. Ook alle leden van het program panel zijn zeer betrokken binnen de Microsoft community. Tijdens Experts Live Netherlands zul je geen commerciële content vinden. Alles draait om technische deepdives rondom (nieuwe) Microsoft technologie. De meeste sessies zijn level 300-400.

Worden de sessies opgenomen zodat ik die achteraf kan terugkijken?
Helaas is het antwoord ‘nee’. Los van het feit dat het voor ons als community conferentie te kostbaar is om sessies op te nemen willen we graag dat iedereen in-person deelneemt. En niet virtueel. Experts Live Netherlands gaat om kennis opdoen, delen en waardevolle connecties maken. Dit gebeurt offline. Heb je een vraagstuk? Stel ze gerust aan een van de sprekers of experts die rondlopen op 25 mei. Zij helpen je graag (een stapje) verder.

Wat kan ik verwachten op de partner hub?
Hier vind je al onze community partners die het mede mogelijk maken dat wij deze conferentie kunnen organiseren. Dankzij onze partners kunnen wij de ticketprijs behapbaar houden voor ieders portemonnee. Wij zijn dan ook enorm trots dat al deze organisaties zich willen verbinden en bijdragen aan de community. Loop bij ze langs om te vragen welke dienst of product zij aanbieden. Wellicht kunnen zij jou helpen met een vraagstuk dat speelt binnen jouw organisatie.

Is er ook ruimte voor fun?
Jazeker! Op onze Partner Hub zijn er verschillende sponsoren die wat leuks voor je in petto hebben.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze gerust via de organisatie. We vullen graag deze lijst aan om zo een compleet mogelijk beeld te geven.